presentkort

Se till att årets julklapp är riktigt minnesvärd


Ett presentkort för alla tillfällen

Att hitta personliga presenter kan vara riktigt klurigt, speciellt i juletid då förväntningarna ibland är högre än vanligt. Att ge bort en minnesvärd upplevelse är en trend som tycks öka i popularitet för varje år, och det är inte utan anledning. Just därför föreslår vi på Secret Escapes att du i år ger bort ett av våra presentkort, en julklapp som dina nära och kära garanterat kommer att minnas hela livet. Till skillnad från många andra presentkort, erbjuder vi möjligheten att välja just det erbjudandet som passar absolut bäst, oavsett om det är en spavistelse på hemmaplan eller femstjärnig elegans på Maldiverna som lockar.

Vad innebär ett presentkort från Secret Escapes?

Ett presentkort från Secret Escapes innebär en chans att hitta den unika drömresan bland tusentals av kanonerbjudanden på vår hemsida. Det spelar ingen roll om drömmen är en hotellnatt på hemmaplan eller en långresa till andra sidan jorden, vi lovar att inte göra någon besviken.

Unna någon en spavistelse

Du vet den där speciella personen i ditt liv, den där personen som alltid jobbar lite hårdare än alla andra och som alltid tycks ge lite mer. Nu är det dags för din speciella person att bli lite extra ompysslad. Om du letar efter en betydelsefull julklapp till en betydelsefull person som verkligen förtjänar det, då kan ett presentkort från Secret Escapes vara just det du söker. Våra presentkort gäller bland annat på alla våra spaerbjudanden, och garanterar ett avkopplande avbrott från en emellertid hektisk vardag.

Koppla av i varma källor. Bild: iStock / Tomwang112

Kanske förtjänar någon du känner ett citybreak?

Julafton, födelsedagar, årsdagar och Alla hjärtans dag, med alla dessa festliga högtider kan det vara svårt att hitta en perfekt present. Secret Escapes presentkort är ett utmärkt alternativ till en minnesvärd gåva, och erbjuder allt från romantiska storstadsvistelser till solsäkert strandhäng och avkoppling i en mysig alpstuga.

Verona, Italien. Bild: iStock / ambaradan

Ge bort en långresa

Bidra till det nygifta parets bröllopsresa eller överraska din bästa vän med en riktig drömresa? Kanske har dina föräldrar alltid velat åka på en safariresa till Sydafrika, eller så känner du kanske någon som skulle trivas på en yoga-retreat i Indonesien. Med Secret Escapes presentkort bidrar du till att någon du bryr dig om är steget närmare drömresan och minnen för livet. Då du köper ett presentkort från Secret Escapes får du det levererat till din inkorg på bara några minuter. Tänk så skönt att slippa trängas med alla stressade julhandlare, och istället kunna planera din nästa drömresa.

Köp presentkort

Pedang strand, Bali. Bild: iStock / mihtiander


Relaterade artiklar